Gençken çalış, hayata çabuk alış!

Rehber Klinik

Hakkımızda

Rehber Psikoloji Merkezi'nin kuruluş amacı psikoloji konusunda hizmet vermek, ülkemizde çok bilinen fakat korkulan “Psikoloji Bilim Dalını” halka tanıtmak, psikolojinin önemini anlatmak, insanların psikolojiden faydalanmalarını sağlamak, psikoloji korkusuna son vermek ve en önemlisi tedavi süreci süreklilik arz ettiği için diğer branşlardan daha pahalı olan psikolojiden, ücret kaygısı olmadan da insanların faydalanmasını sağlamaktır. Rehber Psikoloji Merkezi, danışan, toplum ve eğitim odaklı çalışmalar yürüten multidisipliner bir kuruluştur. Mesleğinde başarılı "Ruh Sağlığı Profesyonelleri" ile kurumsal bir ortamda en iyi, en kaliteli ve bilimsel hizmeti vermeye, bir yandan kişilerin yanı sıra üniversitelerle, yerel yönetimlerle, kamu kurumlarıyla, özel kurum ve kuruluşlarla çözüm ortalıkları geliştirmeye her geçen gün devam etmektedir. Merkezimizde, Ruhsal sorunlara bütünsel bir yaklaşım getirirken gerekli durumlarda merkezimizde hizmet sunan psikoterapistler/uzman psikologlar başta olmak üzere diğer branşlardan uzmanlarla iş birliği yaparak belirlenen tedavi programının, danışanın ihtiyacına göre, en etkin şekilde uygulanmasını olanaklı kılmakta, bu ortak çalışma uzman psikologlar tarafından uygulanan kişilik testleri, zeka testleri ve nöro-psikolojik testlerle desteklenmektedir.

Vizyonumuz

Aldığımız eğitim ve deneyimlerimiz sonucunda oluşan mesleki hedefimiz ile birlikte, kişisel mahremiyete ve etik ilkelere öncelik vererek, bireylerin yaşam kalitelerini arttıracak nitelikte danışmanlık hizmeti vermeyi kendimize "vizyon" edindik.

Misyonumuz

Eklektik bir anlayışla, ülkemizde psikolojik danışmanlık  kültürünün yaygınlaşması ve sürdürülebilir bir zemin bulmasına kalıcı katkı sağlamayı, bununla birlikte yenilikçi, akılcı, ilkeli ve sorumlu yaklaşımımızla bölgemizde lider bir danışmanlık merkezi olmayı kendimize "misyon" edindik.

Rehber Klinik
Şehir
İstanbul(Anadolu)
Toplam ilan Sayısı
0