Gençken çalış, hayata çabuk alış!

Online veya İstanbul'da Part-Time Asistan

İş Tanımı

Uluslararası Eğitim Danışmanlık şirketimiz için, yurt dışı vizyonu olan, referanslı ve özellikle kendini geliştirmek isteyen arkadaşlarla beraber çalışmak istiyoruz. İhtiyaç duyduğumuz çalışma arkadaşları aşağıdaki görevleri üstlenebilirler:

(Başvururken lütfen hangi pozisyona başvurduğunuzu belirtip bir ön yazı yazınız.)

1- JOKER/ KİŞİSEL ASİSTAN: Dünyanın bir çok önde gelen kurumlarında çalışmış uzmanlarımızın kişisel asistanlığını üstlenebilirsiniz. Kendinizi her açıdan daha çok geliştirmek, daha çok zaman ve enerjinizi verip daha çok kazanmak istiyorsanız, bu pozisyona başvurabilirsiniz. Seyahat engelinizin olmaması ve fiziksel işleri de üstlenebilmek önemli bir avantajdır.

2- İNGİLİZCE EĞİTİM ASİSTANI: ( ONLINE ) İngilizce başta olmak üzere Matematik gibi eğitim etütlerinin gerçekleştirilmesine ve eğitim programlarının işletilmesine yardımcı olabilirsiniz. İngilizce için, TOEFL veya IELTS skorunuz olması önemli bir avantajdır. Matematik için ise YKS'de yüksek Matematik neti olanlar tercih edilecektir.

3- ÖĞRENCİ İLİŞKİLERİ: ( ONLINE veya OFİSTE) Konuşmanız, diksiyonunuz düzgün ve ikna yeteceğiniz varsa, programlarımız kapsamında müşteri/öğrenci ilişkilerini düzenlemeye yönelik aktiviteleri yapabilirsiniz. BU POZİSYONUN ŞARTI: Satış, Pazarlama, Müşteri temsilciliği veya benzer alanlarda tecrübeniz olmasıdır.

4- AB PROJE ASİSTANI: Bir AB Pilot Projesi kapsamında, 65+ bireylerin spor, sohbet, sosyal/ev aktiviteleri ve sağlık programının uygulanmasına yardımcı olunacak bir projede yer alabilirsiniz. Özel bir eğitim veya tecrübe gerektiren bir iş değildir. Bizim iş için aradığımız, fiziksel hareketlilik ve pozitif enerjidir.

5- AB PROJESİ İÇİN MEZUNLAR: Psikoloji, Sosyoloji, Sosyal Hizmetler, Aile Danışmanlığı veya benzer bölümlerden mezunlar (4) nolu proje kapsamında uzman olarak katkı verebilirler.

6- KENDİNİ GELİŞTİRMEK İSTEYENLERE BURS: Sadece bir kaç genç arkadaş için, cüzi bir miktarda yapacağı asistanlık yardımı karşılığı İngilizce dersi ve Yurt dışına yönelik Eğitim ve Kariyer koçluğu hizmeti verilecektir.

   





Genel Nitelikler

  • En az 2 referans şarttır. ( Öğretmenlerinizden de alabilirsiniz)

  • Başvuru için bir ön yazı yazılmalıdır.

  •  Yaklaşık 10 saatlik bir deneme/eğitim süreci geçilmelidir.

  • Başarılı olanlar, asgari ücret üzerinden başlayacak ve ilk ayı takiben performanslarına göre PRİM VE ÜCRET ARTIŞI yapılacaktır.

  • PART TIME çalışmada, saatlik veya günlük asgari ücretten başlanır, sağlanan faydaya göre ücret artışı yapılır ve prim verilir.

Çalışma Şekli
Tam Zamanlı,Yarı Zamanlı,Stajyer
Cinsiyet
Bay veya Bayan
Eğitim Durumu
Lise, Üniversite Öğrenci, Üniversite Mezun
Güncelleme
06.09.2024
Yayınlama
30.07.2024
İlan No
62961
Şehir
Tüm İller
Firma
Mavi Horizon
İlan No
62961
Görüntüleme
4313
  • Bu ilan sahibinin GSM numarasına ulaşabilmek için öncesinde üye olmalısınız. Üye Ol
  • Firmanın Diğer İlanları

    Aday Girişi


    Bilgilerini Güncelle

    Seni daha iyi tanıyabilmemiz için bize yardımcı olur musun?
    Bayan
    Bay

    İşveren, ilanına başvuran adayları aşağıdaki mülakata tabi tutmaktadır.

    Başvurunuz Tamamlandı

    İşlem Gerçekleştiriliyor.

    Lütfen bekleyin...