Anadolu Üniversitesi İş Arayanlar
1037 Aday-
Her işi yapabılen bır kabılıyetım vardır
Her işi yapabılen bır kabılıyetım vardır
-
Firmanın rutin günlük,haftalık,aylık ön muhasebe işlemlerinin yerine getirilmesi
Firmanın rutin günlük,haftalık,aylık ön muhasebe işlemlerinin yerine getirilmesi
-
Sorumluluk sahibi.Disiplinli.Kararlı ve Pratik. Vicdani özellikleri gelişmiş.Adil.
Sorumluluk sahibi.Disiplinli.Kararlı ve Pratik. Vicdani özellikleri gelişmiş.Adil.
-
İnsan ilişkilerindeki yetkinliğim ve sosyal çevreme olan yatkınlığım sayesinde satış, pazarlama ve halkla ilişkiler alanlarında aktif ve proaktif bir şekilde yer almayı hedefliyorum. Güler yüzlü, girişken ve di... (Devamı için tıklayın)
İnsan ilişkilerindeki yetkinliğim ve sosyal çevreme olan yatkınlığım sayesinde satış, pazarlama ve halkla ilişkiler alanla... (Devamı)
-
Önlisans işletme bölümünü bitirdim. Yaklaşık 5 seneye yakın ön muhasebe, finans ve satış elemani görevlerinde bulundum. Yaklaşık 5 senedir bireylere ve yöneticilere koçluk veriyorum. Bir senedir yazılım işiyle ... (Devamı için tıklayın)
Önlisans işletme bölümünü bitirdim. Yaklaşık 5 seneye yakın ön muhasebe, finans ve satış elemani görevlerinde bulundum. Ya... (Devamı)
-
Muhasebe,Halkla İlişkiler, İnsan Kaynakları,Satınalma ve Depo sorumlusu olarak görev yapabilirim
Muhasebe,Halkla İlişkiler, İnsan Kaynakları,Satınalma ve Depo sorumlusu olarak görev yapabilirim
-
Yeni şeyler öğrenmeyi, yeteneklerimi geliştirmeyi çok önemserim.
Yeni şeyler öğrenmeyi, yeteneklerimi geliştirmeyi çok önemserim.
-
İkamet Avcılar olup Metrobüs ve toplu taşıma araçlarının hepsine yakındır.
İkamet Avcılar olup Metrobüs ve toplu taşıma araçlarının hepsine yakındır.
-
Sayın Firma Yetkilisi ,Firmanız;Sektörün öncülerinin başında olan, gelişen teknoloji, sektörel başarı,kazanılmış deneyimler ve kalifiye eleman istihdamı ile ülke ekonomis
Sayın Firma Yetkilisi ,Firmanız;Sektörün öncülerinin başında olan, gelişen teknoloji, sektörel başarı,kazanılmış deneyimle... (Devamı)
-
6 ay tecrübeliAnadolu Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Beylikdüzü | İstanbul(Avrupa) 10.03.2025
Merhaba,öncelikle başvurumla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.İnsan ilişkileri kuvvetli,uyumlu ve her zaman pozitif bir yapıya sahibim.Öğrenmeye çok istekli,kendini sürekli geliştirmek isteyen biriyim.Çalışm... (Devamı için tıklayın)
Merhaba,öncelikle başvurumla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.İnsan ilişkileri kuvvetli,uyumlu ve her zaman pozitif bir... (Devamı)
-
Matbaa sektöründe istanbulda pek çok firmada 17yil aktif satış pazarlama görevi yaptım. Pandemi öncesi iç bünyeye geçerek firmamda on muhasebe sipariş hazırlama üretim planlama müşteri ilişkilerinden sevkiyat ... (Devamı için tıklayın)
Matbaa sektöründe istanbulda pek çok firmada 17yil aktif satış pazarlama görevi yaptım. Pandemi öncesi iç bünyeye geçerek... (Devamı)
-
-
2 yıl 1 ay tecrübeliAnadolu Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Beykoz | İstanbul(Anadolu) 03.03.2025
Eğitim hayatım ve tecrübelerim doğrultusunda farklı insanlarla birlikte çalışma, bir takımda yer alma ve birlikte üretebilmeyi öğrenme fırsatım oldu. Bu nedenle takımınıza kolaylıkla adapte olacağımı düşünüyoru... (Devamı için tıklayın)
Eğitim hayatım ve tecrübelerim doğrultusunda farklı insanlarla birlikte çalışma, bir takımda yer alma ve birlikte üretebil... (Devamı)
-
Finans departmanında 10 yılı aşkın bir tecrübeye sahip, yoğun iş temposunda çalışabilecek, disiplinli ve programlı bir finansman memuruyum. Alanımda edindiğim tecrübeler sayesinde işimi profesyonel olarak yap... (Devamı için tıklayın)
Finans departmanında 10 yılı aşkın bir tecrübeye sahip, yoğun iş temposunda çalışabilecek, disiplinli ve programlı bir fin... (Devamı)
-
Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon bölümü mezunuyum şuan Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Sinema Ve Televizyon Bölümünde yüksek lisans yapmaktayım.
Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon bölümü mezunuyum şuan Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatl... (Devamı)
-
13yil boyunca sağlık sektöründe ara yönetici olarak çalıştım .Ozel hastanelerde ve sağlık sigortası alanında görev aldım şimdi ön muhasebe olarak çalışmak istiyorum
13yil boyunca sağlık sektöründe ara yönetici olarak çalıştım .Ozel hastanelerde ve sağlık sigortası alanında görev aldım ş... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliAnadolu Üniversitesi Grafik Tasarımı Avcılar | İstanbul(Avrupa) 27.02.2025
Sosyal medya içerik üretiminden influencer işbirliklerine, reklam stratejilerinden rakip analizine kadar geniş bir yelpazede deneyime sahibim. İçerik stratejileri oluşturarak sosyal medya hesaplarını yönetiyor,... (Devamı için tıklayın)
Sosyal medya içerik üretiminden influencer işbirliklerine, reklam stratejilerinden rakip analizine kadar geniş bir yelpaze... (Devamı)
-
İsmim Yiğit Altınoklu, 18 yaşındayım.Lisem ve stajımı başarılı bir şekilde tamamladım,Üniversitemi Perakende Satış Ve Mağaza Yönetimi bölümünü açıktan olarak okuyorum . Eğitim sürecim içerisinde araştırma, öz... (Devamı için tıklayın)
İsmim Yiğit Altınoklu, 18 yaşındayım.Lisem ve stajımı başarılı bir şekilde tamamladım,Üniversitemi Perakende Satış Ve Mağ... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliAnadolu Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Söke | Aydın 18.02.2025
Sosyal medya dünyasında tutkulu ve deneyimli bir yaratıcıyım. İçerik oluşturma, kullanıcı etkileşimini artırma ve marka kimliğini güçlendirme konularında derin bilgiye sahibim. Analitik yeteneklerimle stratejik... (Devamı için tıklayın)
Sosyal medya dünyasında tutkulu ve deneyimli bir yaratıcıyım. İçerik oluşturma, kullanıcı etkileşimini artırma ve marka ki... (Devamı)
-
Anadolı üniversitesi 2024 tarihinde tıbbi sekreterlik bölümünden mezun oldum. Eğitimim boyunca, tıbbi terminoloji, hasta kayıtları yönetimi, ofis yönetimi ve iletişim becerileri gibi alanlarda kapsamlı bir bilg... (Devamı için tıklayın)
Anadolı üniversitesi 2024 tarihinde tıbbi sekreterlik bölümünden mezun oldum. Eğitimim boyunca, tıbbi terminoloji, hasta k... (Devamı)
Çalışma Şekline Göre
İş Arayanlar
Şehre Göre
İş Arayanlar
Pozisyona Göre
İş Arayanlar
Üniversiteye Göre
İş Arayanlar
Çalışma Şekline Göre İş Arayanlar
Şehre Göre İş Arayanlar
Pozisyona Göre İş Arayanlar
Üniversiteye Göre İş Arayanlar
Sık Sorulan Sorular
Sitenizde "İş arayanlara" ulaşmak için bir ücret ödeyecek miyim?
İş arayanlara ulaşmak için ilan verebilir ya da aday havuzundan uygun adaylara iş teklifinde bulunabilirsiniz. Demo ilan yayınlamak ücretsizdir. Ancak adaylarla iletişime geçmek istediğinizde ekonomik ve kampanyalı ilan yayınlama paketlerinden birini satın almalısınız.
Sitenizde "İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanım ne kadar süre yayında kalacak?
İş arayanlara ulaşmak için vereceğin iş ilanı, demo olması halinde 30 gün, ilan paketi satın alırsanız 60 gün yayında kalacaktır.
Sitenizde "İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanıma ne kadar başvuru gelecek?
Yayınlayacağınız iş ilanına ortalama 50 ile 100 arasında başvuru gelmektedir. Eleman bulmak Unisbul.com ile çok kolay!
Unisbul.com 'da iş arayanlar tecrübeli mi?
Unisbul.com'da iş arayanların büyük çocuğunluğu 16 ile 35 yaş arasında gençlerden oluşmaktadır. 0 ile 10 yıl arasında tecrübeli adaylara ulaşabilirsiniz.