Endüstri Mühendisi İş Arayanlar
23 Aday-
1 aydan daha az. tecrübeliSakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Ümraniye | İstanbul(Anadolu) 16.04.2025
Merhaba İşinize ve firmanıza değer katacak, uzun vadeli bir ekip üyesi olmayı amaçlıyorum. Çalıştığım yere sadakat gösterir, kısa vadeli fırsatlar için işverenimi yüzüstü bırakmam. Bana sunulan fırsatın kıymet... (Devamı için tıklayın)
Merhaba İşinize ve firmanıza değer katacak, uzun vadeli bir ekip üyesi olmayı amaçlıyorum. Çalıştığım yere sadakat göster... (Devamı)
-
Yeni mezun bir Endüstri Mühendisi olarak, Ses Cup ve Kare Tekstil'deki deneyimlerim ile üretim planlama stok yönetimi, sipariş takibi ve süreç aşamalarında görev alarak, Nebim V3 ERP sisteminin etkin kullanıma ... (Devamı için tıklayın)
Yeni mezun bir Endüstri Mühendisi olarak, Ses Cup ve Kare Tekstil'deki deneyimlerim ile üretim planlama stok yönetimi, sip... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliİzmir Demokrasi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Gaziemir | İzmir 04.04.2025
-
1 aydan daha az. tecrübeliİskenderun Teknik Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS) Osmangazi | Bursa 03.04.2025
Eğitimim boyunca Yöneylem Araştırması, Nesne Tabanlı Programlama, AR/VR Teknolojileri, Blokzincir Teknolojileri, Veri Bilimi, Optimizasyon Teknikleri, Yapay Zeka ve Uzman Sistemler derslerini aldım. Ayrıca, W... (Devamı için tıklayın)
Eğitimim boyunca Yöneylem Araştırması, Nesne Tabanlı Programlama, AR/VR Teknolojileri, Blokzincir Teknolojileri, Veri Bil... (Devamı)
-
1 yıl 3 ay tecrübeliSakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Üsküdar | İstanbul(Anadolu) 31.03.2025
ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ-ÜRETİM YÖNETİM BÖLÜMÜ
ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ-ÜRETİM YÖNETİM BÖLÜMÜ
-
Karabük Üniversitesi endüstri mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim. Endüstri mühendisliği alanında güçlü bir akademik temele sahip, analitik düşünme ve problem çözme yeteneklerini geliştiren bir öğrenciyi... (Devamı için tıklayın)
Karabük Üniversitesi endüstri mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim. Endüstri mühendisliği alanında güçlü bir akademik te... (Devamı)
-
Merhabalar, Eğitim hayatım ve tecrübelerim doğrultusunda farklı insanlarla birlikte çalışma, bir takımda yer alma ve birlikte üretebilmeyi öğrenme fırsatım oldu. Bu nedenle takımınıza kolaylıkla adapte olacağı... (Devamı için tıklayın)
Merhabalar, Eğitim hayatım ve tecrübelerim doğrultusunda farklı insanlarla birlikte çalışma, bir takımda yer alma ve birl... (Devamı)
-
2 ay tecrübeliKonya Necmettin Erbakan Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Karatay | Konya 19.02.2025
-
-
1 aydan daha az. tecrübeliKaradeniz Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Merkez | Trabzon 03.11.2024
-
Merhaba, ben sektörü yakından takip eden, bilgili, güçlü, dinamik , yenilikçi ve sosyal becerileri iyi olan Atatürk Üniversitesi Endüstri Mühendisliğinden mezun olmuş bir Endüstri Mühendisiyim. Öğretim hayatım ... (Devamı için tıklayın)
Merhaba, ben sektörü yakından takip eden, bilgili, güçlü, dinamik , yenilikçi ve sosyal becerileri iyi olan Atatürk Üniver... (Devamı)
-
-
1 aydan daha az. tecrübeliSüleyman Demirel Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yenimahalle | Ankara 22.08.2024
Farklı meslek topluluklarında aktif roller üstlenerek deneyim kazanmaktan çekinmeyerek mesleki deneyimini arttırmak isteyen bir mühendisim. Her zaman disiplinli ve dikkatli bir tavırla sorumluluklarımı yerine... (Devamı için tıklayın)
Farklı meslek topluluklarında aktif roller üstlenerek deneyim kazanmaktan çekinmeyerek mesleki deneyimini arttırmak istey... (Devamı)
-
1 yıl 9 aydır plastik enjeksiyon ve araştırma hizmetleri sektörlerinde çalışan; proje, kalite kontrol ve iş geliştirme departmanlarında kariyer hedefleyen deneyimli endüstri mühendisi. Ayrıntılara gösterilen tu... (Devamı için tıklayın)
1 yıl 9 aydır plastik enjeksiyon ve araştırma hizmetleri sektörlerinde çalışan; proje, kalite kontrol ve iş geliştirme dep... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliİstanbul Medipol Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Sancaktepe | İstanbul(Anadolu) 03.08.2024
-
1 aydan daha az. tecrübeliİstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Sarıyer | İstanbul(Avrupa) 25.06.2024
Merhabalar, ben Rabia. İstanbul Teknik Üniversite'sinde Endüstri Mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Eğitim öğretim hayatımdan kalan boş zamanlarımda gelecekte profesyonel olarak da yapmak istediğim meslek ola... (Devamı için tıklayın)
Merhabalar, ben Rabia. İstanbul Teknik Üniversite'sinde Endüstri Mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Eğitim öğretim hayat... (Devamı)
-
1 yıl 7 ay tecrübeliKaradeniz Teknik Üniversitesi Orman Endüstrisi Mühendisliği Çankaya | Ankara 05.06.2024
Üretim prosesinin çok iyi şekilde takip edilmesi, Üretimin şekilde üretilmesi gerektiğine karar verilmesi 100’den fazla mavi yaka Personeli olan fabrika üretim süreci içerisinde sahada aktif olarak görev yap... (Devamı için tıklayın)
Üretim prosesinin çok iyi şekilde takip edilmesi, Üretimin şekilde üretilmesi gerektiğine karar verilmesi 100’den fazla... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliKarabük Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Adapazarı | Sakarya 08.05.2024
Merhaba, Ben Sevdenur YİĞİT, yeni mezun Endüstri Mühendisiyim, kendimi alanımda geliştirmek ve ilerlemek için adım atmak istiyorum. İş yaşamında hızlı ve efektif olma konusunda son derece özverili ve hevesl... (Devamı için tıklayın)
Merhaba, Ben Sevdenur YİĞİT, yeni mezun Endüstri Mühendisiyim, kendimi alanımda geliştirmek ve ilerlemek için adım atm... (Devamı)
-
Çalışma Şekline Göre
İş Arayanlar
Şehre Göre
İş Arayanlar
Pozisyona Göre
İş Arayanlar
Üniversiteye Göre
İş Arayanlar
Çalışma Şekline Göre İş Arayanlar
Şehre Göre İş Arayanlar
Pozisyona Göre İş Arayanlar
Üniversiteye Göre İş Arayanlar
Sık Sorulan Sorular
Sitenizde "Endüstri Mühendisi İş arayanlara" ulaşmak için bir ücret ödeyecek miyim?
Endüstri Mühendisi İş arayanlara ulaşmak için ilan verebilir ya da aday havuzundan uygun adaylara iş teklifinde bulunabilirsiniz. Demo ilan yayınlamak ücretsizdir. Ancak adaylarla iletişime geçmek istediğinizde ekonomik ve kampanyalı ilan yayınlama paketlerinden birini satın almalısınız.
Sitenizde "Endüstri Mühendisi İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanım ne kadar süre yayında kalacak?
Endüstri Mühendisi İş arayanlara ulaşmak için vereceğin iş ilanı, demo olması halinde 30 gün, ilan paketi satın alırsanız 60 gün yayında kalacaktır.
Sitenizde "Endüstri Mühendisi İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanıma ne kadar başvuru gelecek?
Yayınlayacağınız iş ilanına ortalama 50 ile 100 arasında başvuru gelmektedir. Eleman bulmak Unisbul.com ile çok kolay!
Unisbul.com 'da iş arayanlar tecrübeli mi?
Unisbul.com'da iş arayanların büyük çocuğunluğu 16 ile 35 yaş arasında gençlerden oluşmaktadır. 0 ile 10 yıl arasında tecrübeli adaylara ulaşabilirsiniz.