Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama İş Arayanlar
388 Aday-
1 aydan daha az. tecrübeliİstanbul Kültür Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Silivri | İstanbul(Avrupa) 07.04.2025
Takım çalışmasına yatkın bir bireyim ve verilen işleri kolayca anlayıp başarıyla tamamlayabilirim. Sektörde kendimi en yakın hissettiğim alanlar veri tabanı ve C# programlamadır. Ayrıca zamanımı oyun geliştirme... (Devamı için tıklayın)
Takım çalışmasına yatkın bir bireyim ve verilen işleri kolayca anlayıp başarıyla tamamlayabilirim. Sektörde kendimi en yak... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliKocaeli Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Gaziosmanpaşa | İstanbul(Avrupa) 03.04.2025
Ben Ali Emre YAR, Kocaeli Üniversitesi bilgisayar programcılığı öğrencisiyim. Yazılım dünyasına olan ilgim ve bu alandaki becerilerimi geliştirme çabamla, sürdürülebilir çözümler üretmeye odaklanıyorum. Öğrenci... (Devamı için tıklayın)
Ben Ali Emre YAR, Kocaeli Üniversitesi bilgisayar programcılığı öğrencisiyim. Yazılım dünyasına olan ilgim ve bu alandaki ... (Devamı)
-
Github hesabım: *** Cv'im: ***
Github hesabım: *** Cv'im: ***
-
Cumhuriyet Üniversitesi Biyoloji Bölümünden birincilikle mezun oldum ve şu anda İstanbul Üniversitesinde Bilgisayar Programcılığı Bölümünü açıktan okuyorum. Bilgi ve becerilerimi etkili bir şekilde aktarabilme ... (Devamı için tıklayın)
Cumhuriyet Üniversitesi Biyoloji Bölümünden birincilikle mezun oldum ve şu anda İstanbul Üniversitesinde Bilgisayar Progra... (Devamı)
-
1 yıl 3 ay tecrübeliSakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Üsküdar | İstanbul(Anadolu) 31.03.2025
ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ-ÜRETİM YÖNETİM BÖLÜMÜ
ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ-ÜRETİM YÖNETİM BÖLÜMÜ
-
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Esenyurt | İstanbul(Avrupa) 26.03.2025
Ondokuz mayıs üniversitesi bilgisayar prog. 2. sınıf bitirdim, 40 günlük zorunlu stajım bulunuyor, stajımı tamamladıktan sonra hemen mezun olacağım. 5 yıllık php, mysql, codeigniter 3, java, android studio, mob... (Devamı için tıklayın)
Ondokuz mayıs üniversitesi bilgisayar prog. 2. sınıf bitirdim, 40 günlük zorunlu stajım bulunuyor, stajımı tamamladıktan s... (Devamı)
-
"Bilgisayar Programcılığı bölümünde öğrenim görmekteyim ve lise yıllarımdan beri yazılım alanında kendimi geliştirmekteyim. Eğitim hayatım boyunca lisede HTML, CSS ve C# dillerinde temel bilgiler edindim; ünive... (Devamı için tıklayın)
"Bilgisayar Programcılığı bölümünde öğrenim görmekteyim ve lise yıllarımdan beri yazılım alanında kendimi geliştirmekteyim... (Devamı)
-
6 ay tecrübeliSüleyman Demirel Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS) Altındağ | Ankara 18.03.2025
Web site yönetimi, logo ve banner tasarımı, teknik destek.
Web site yönetimi, logo ve banner tasarımı, teknik destek.
-
3 ay tecrübeliSinop Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS) Küçükçekmece | İstanbul(Avrupa) 06.03.2025
İş yaşamında efektif ve hızlı olmak konusunda son derece özverili ve hevesli olduğumu, pozisyonun gerektirdiği sorumluluğu merak ve istekle üzerime almak istediğimi belirtmek isterim. İstekli, özenli ve dikkatl... (Devamı için tıklayın)
İş yaşamında efektif ve hızlı olmak konusunda son derece özverili ve hevesli olduğumu, pozisyonun gerektirdiği sorumluluğu... (Devamı)
-
Junior Developer Video Editör
Junior Developer Video Editör
-
1 aydan daha az. tecrübeliDüzce Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Yenimahalle | Ankara 28.02.2025
Düzce Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı mezunuyum Eğitimim sırasında C#, HTML, CSS, Bootstrap gibi teknolojilerle projeler geliştirdim. Ayrıca JavaScript, React ve TypeScript konularında deneyim sahibiyim ... (Devamı için tıklayın)
Düzce Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı mezunuyum Eğitimim sırasında C#, HTML, CSS, Bootstrap gibi teknolojilerle pro... (Devamı)
-
-
1 aydan daha az. tecrübeliYaşar Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS) Bayraklı | İzmir 25.02.2025
Bilgi teknolojileri alanında kendimi geliştirmeye devam ediyor ve sistem ile ağ yönetimikonularında uzmanlaşmayı hedefliyorum. Sorunları tespit etmeyi ve çözüm üretmeyiseviyorum. Sürekli kendimi geliştiriyor ve... (Devamı için tıklayın)
Bilgi teknolojileri alanında kendimi geliştirmeye devam ediyor ve sistem ile ağ yönetimikonularında uzmanlaşmayı hedefliyo... (Devamı)
-
İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Beylikdüzü | İstanbul(Avrupa) 19.02.2025
Afyon Kocatepe Üniversitesi İki Yıllık Bilgisayar Teknolojisi Bölümü'nde uzaktan eğitimle okumaktaydım. Üniversite'de donanım ve yazılım dersleri aldım, ancak beni daha çok yazılım alanı ilgilendiriyor. İlk yı... (Devamı için tıklayın)
Afyon Kocatepe Üniversitesi İki Yıllık Bilgisayar Teknolojisi Bölümü'nde uzaktan eğitimle okumaktaydım. Üniversite'de dona... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliİstanbul Üniversitesi Makine Resmi ve Konstrüksiyonu Öğretmenliği Esenyurt | İstanbul(Avrupa) 18.02.2025
Liseden Bilgisayar Destekli Makine Ressamlığı bölümünden mezun oldum. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Makine Resim ve Konstrüksiyon bölümünden 4 üzerinden 3,16 puanla mezun oldum. Solidworks, Autocad, Microso... (Devamı için tıklayın)
Liseden Bilgisayar Destekli Makine Ressamlığı bölümünden mezun oldum. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Makine Resim ve Kon... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliAnadolu Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Söke | Aydın 18.02.2025
Sosyal medya dünyasında tutkulu ve deneyimli bir yaratıcıyım. İçerik oluşturma, kullanıcı etkileşimini artırma ve marka kimliğini güçlendirme konularında derin bilgiye sahibim. Analitik yeteneklerimle stratejik... (Devamı için tıklayın)
Sosyal medya dünyasında tutkulu ve deneyimli bir yaratıcıyım. İçerik oluşturma, kullanıcı etkileşimini artırma ve marka ki... (Devamı)
-
Evimizde bazen telefon çekmemektedir. Ulaşamazsanız lütfen whatsapptan ulaşırmısınız?
Evimizde bazen telefon çekmemektedir. Ulaşamazsanız lütfen whatsapptan ulaşırmısınız?
-
Satış alanında 9 yıl deneyimli, yenilikçi, çözüm odaklı ve özellikle müşteri ilişkilerini geliştirme konusunda başarılıyımdır.
Satış alanında 9 yıl deneyimli, yenilikçi, çözüm odaklı ve özellikle müşteri ilişkilerini geliştirme konusunda başarılıyım... (Devamı)
-
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığında 2.sınıf öğrencisi iken Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ne yatay geçişimi yaptım ve mezun oldum . C,C++,C# ... (Devamı için tıklayın)
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığında 2.sınıf öğrencisi iken Atatür... (Devamı)
-
6 ay tecrübeliDoğuş Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS) Ataşehir | İstanbul(Anadolu) 11.02.2025
1998 yılında İstanbul'da doğdum ve hala İstanbul'da yaşamaktayım. 2021 yılında Anadolu Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri lisans mezunuyum. Ön yazım ve özgeçmişim ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
1998 yılında İstanbul'da doğdum ve hala İstanbul'da yaşamaktayım. 2021 yılında Anadolu Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistem... (Devamı)
Çalışma Şekline Göre
İş Arayanlar
Şehre Göre
İş Arayanlar
Pozisyona Göre
İş Arayanlar
Üniversiteye Göre
İş Arayanlar
Çalışma Şekline Göre İş Arayanlar
Şehre Göre İş Arayanlar
Pozisyona Göre İş Arayanlar
Üniversiteye Göre İş Arayanlar
Sık Sorulan Sorular
Sitenizde "İş arayanlara" ulaşmak için bir ücret ödeyecek miyim?
İş arayanlara ulaşmak için ilan verebilir ya da aday havuzundan uygun adaylara iş teklifinde bulunabilirsiniz. Demo ilan yayınlamak ücretsizdir. Ancak adaylarla iletişime geçmek istediğinizde ekonomik ve kampanyalı ilan yayınlama paketlerinden birini satın almalısınız.
Sitenizde "İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanım ne kadar süre yayında kalacak?
İş arayanlara ulaşmak için vereceğin iş ilanı, demo olması halinde 30 gün, ilan paketi satın alırsanız 60 gün yayında kalacaktır.
Sitenizde "İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanıma ne kadar başvuru gelecek?
Yayınlayacağınız iş ilanına ortalama 50 ile 100 arasında başvuru gelmektedir. Eleman bulmak Unisbul.com ile çok kolay!
Unisbul.com 'da iş arayanlar tecrübeli mi?
Unisbul.com'da iş arayanların büyük çocuğunluğu 16 ile 35 yaş arasında gençlerden oluşmaktadır. 0 ile 10 yıl arasında tecrübeli adaylara ulaşabilirsiniz.